Alarmant: sute de abateri rutiere, depistate într-o singură zi, pe șoselele din Constanța

184
Alarmant: sute de abateri rutiere, depistate într-o singură zi, pe șoselele din Constanța - alarmantsuteabateri-1568570397.jpg

Articole de la același autor

Peste 700 de abateri la regimul rutier au fost constate de polițiștii, într-o singură zi, în cadrul unei ample acțiuni desfășurate în județul Constanța. 


Polițiștii de la Rutieră din orașele Constanța, Mangalia și Medgidia, dar și din cadrul secțiilor rurale, cât și oameni ai legii veniți în sprijin din Brăila, Călărași și Ialomița, sub coordonarea Direcției Rutiere a Poliției Române, au ieșit, vineri, 13 septembrie, între orele 11.00 - 19.00, pe străzi. Zeci de polițiști au împânzit șoselele și au tras pe dreapta aproximativ 1.000 de vehicule. 
Acțiunea a avut drept scop prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum viteza, indisciplina pietonală și folosirea telefonului mobil la volan. Oamenii legii au depistat peste 700 de abateri, aplicând tot atâtea sancțiuni contravenționale. Cele mai multe - 307 au vizat depășirea vitezei legale, alte 209 au fost pentru lipsa centurii, 23 pentru folosirea telefonului mobil la volan. De asemenea, au fost amendați 62 de pietoni surprinși traversând neregulamentar, iar trei șoferi s-au ales cu dosare penale, doi pentru conducere sub influența alcoolului și unul pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat. 


În cadrul acțiunii, polițiștii au reținut 30 de permise de conducere, dintre care 26 pentru depășirea limitei de viteză legală cu peste 50 km/h. De asemenea, au fost retrase 17 certificate de înmatriculare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3569 secunde