ALARMANT în CONSTANȚA: doi puști, de 12 și 13 ani, au spart 50 de mașini

121
ALARMANT în CONSTANȚA: doi puști, de 12 și 13 ani, au spart 50 de mașini - 12septembriemasinisparte13789899-1383914429.jpg

Articole de la același autor

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1,30, polițiștii Secției 4 au surprins, la intersecția străzilor Eliberării și Dumitru Marinescu, doi copii, de 12 și respectiv 13 ani, care nu ar fi trebuit să fie pe străzi la acea oră. 


La un control corporal sumar, asupra lor au fost găsite mai multe bunuri: un stick de memorie, două lanterne, cinci brichete, un încărcător auto, trei cruciulițe, un portofel de culoare neagră fără documente, diferite cărți de vizită, mai multe monede, o șurubelniță și un cuțit. 


Verificările realizate ulterior au scos la iveală un fapt îngrijorător: toate bunurile proveneau din mașini sparte, în noaptea respectivă, între orele 23,00 și 1,30. Este vorba despre 30 de mașini, parcate pe străzile Biruinței, Cutezători, Dreptății, Dumitru Marinescu și Prieteniei. 


Extinzând cercetările, mai ales că nu este prima dată când cei doi minori au ajuns într-o secție de poliție, pentru că au furat, oamenii legii au stabilit că aceștia sunt suspectați de comiterea a încă 17 furturi din mașini, comise în noaptea de marți spre miercuri, 5/6 noiembrie. 


Pe numele lor au fost deschise dosare penale, pentru furt calificat și tentativă la furt calificat. Rămâne de văzut, însă, în ce măsură vor răspunde cei doi, în condițiile în care, potrivit Codului Penal, nu răspund în fața legii. 
Cei doi minori provin din familii dezorganizate și își petrec viața pe străzi. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1018 secunde