Ai dat un anunț că vrei să-ți vinzi mașina? Iată ce ar trebui să ai în vedere

225
1
Dacă vrei să vinzi un auto-turism, în urma publicării unui anunț, trebuie să fii foarte atent și să nu lași mașina la îndemâna oricui.

Polițiștii vă recomandă ca, la vânzarea mașinii unei persoane pe care nu o cunoașteți, să fiți însoțit de o persoană de încredere. De asemenea, cereți actul de identitate persoanei interesate și nu încredințați mașina sub nicio formă, înainte de tranzacție, persoanelor pe care doar ce le-ați întâlnit, care v-ar putea spune că doresc să meargă singure în probă cu mașina.

În plus, în situația nefericită în care v-a fost furată mașina, sunați în cel mai scurt timp la 112. În acest caz trebuie să știți cât mai multe detalii despre mașină, cum ar fi anul și proveniența, modelul și culoarea, numărul de înmatriculare, numărul de identificare, eventuale avarii sau informații despre persoane suspecte, pentru a le furniza datele polițiștilor. 

Comentează știrea

christian louboutin sample sale nyc 2013
28 februarie 2014
christian louboutin sample sale nyc 2013

christian louboutin discount sandals Stiri Eveniment : Ai dat un anunț că vrei să-ți vinzi mașina? Iată ce ar trebui să ai în vedere | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sample sale nyc 2013 http://jannfinlaw.com/images/christian-louboutin-neiman-marcus.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6208 secunde