Agresorul de la Spitalul din Săpoca nu a putut fi audiat, pentru că a intrat din nou în sevraj

243
Agresorul de la Spitalul din Săpoca nu a putut fi audiat, pentru că a intrat din nou în sevraj - sapoca-1566328545.jpg

Articole recomandate

Bărbatul care în timp ce era internat în Spitalul de Psihiatrie Săpoca a omorât cinci bolnavi și rănit alți opt, cu un stativ pentru perfuzii, nu a putut fi audiat, marți, de către anchetatori, întrucât a intrat din nou în sevraj.


Surse apropiate anchetei au declarat, marți seara, că audierea care ar fi trebuit să aibă loc nu s-a realizat întrucât bărbatul, cercetat pentru uciderea a cinci bolnavi și rănirea altor opt, a intrat din nou în sevraj.


Anchetatorii vor încerca să-l audieze din nou, în cursul zilei de miercuri.


Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, marți s-a extins urmărirea penală față de suspect, inițial cercetat pentru omor calificat, și pentru tentativă de omor calificat.


"De asemenea, s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem sub aspectul infracțiunilor de neglijență în serviciu și ucidere din culpă, fapte în legătură cu activitatea desfășurată de către funcționari din cadrul unității spitalicești", se arată într-un comunicat de presă emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.


În prezent, bărbatul este internat, în baza hotărârii Tribunalului Buzău, la Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri de Siguranță Săpoca, în vederea efectuării unei expertize neuropsihiatrice.


Acesta se află sub tratament și sub paza asigurată de unitatea medicală respectivă, fiind sub control permanent, singur, într-o cameră izolată si securizată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.849 secunde