Afaceristul milionar, care și-a ucis bunica, va fi internat la psihiatrie

246
Afaceristul milionar, care și-a ucis bunica, va fi internat la psihiatrie - camarzan43089000-1565682421.jpg

Articole recomandate

Dan Cămârzan, milionarul din Brașov care a îngrozit o țară întreagă, după ce și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, va fi internat la psihiatrie. În urma analizelor și a expertizei, specialiștii au constatat că bărbatul nu avea discernământ în momentul în care și-a ucis bunica, scrie romaniatv.net


Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, în 6 mai 2019, punerea în mișcare a acțiunii penale față de Dan Cămârzan, sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor în forma violenței în familie.


"La aceeași dată, inculpatul a fost reținut preventiv, începând cu ora 17.20. La data de 7 mai 2019, inculpatul, aflat în stare de reținere, va fi prezentat, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov. Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineața zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viața bunicii materne, prin exercitarea de violențe fizice, fapta fiind comisă în locuința comună. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare", au transmis procurorii brașoveni.

Ulterior, Cămârzan a fost arestat pentru 30 de zile. El a recunoscut fapta, nu înainte de a face declarații halucinante: "Bunica este tata! Cineva fură corpul oamenilor. Gândiți-vă la Sfinxul de la Sinaia! Și la capul de acolo, ce presupune, cum este viața veșnică." Dan Cămârzan nu e la prima faptă de violență. Este judecat și pentru o și infracțiune de lovire sau alte violențe. Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov l-a trimis în judecată, pentru că s-a bătut cu o cunoștință, într-un local.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0214 secunde