Afaceriști din Constanța, reținuți de DIICOT. Măsluiau contabilitatea cluburilor de lux

1040
3
Afaceriști  din Constanța, reținuți de DIICOT. Măsluiau contabilitatea cluburilor de lux - retinuti-1447440780.jpg

Articole de la același autor

Doi oameni de afaceri constănțeni, Cristian Cucona și Mihail Moroșan, asociați la societatea Solution Center din Constanța, au fost reținuți de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Aceștia sunt acuzați în dosarul cluburilor de lux din București care făceau evaziune fiscală. Alături de cei doi a fost reținut Tudor Constantinescu, patronul clubului Chocolat, dar și Mihaela Cartaș, contabila șefă a clubului. De asemenea, în acest dosar s-a luat măsura controlului judiciar față de alte cinci persoane.

Cei doi constănțeni sunt acuzați că au vândut un program de contabilitate cu dublă gestiune. Acest program se instala pe casele de marcat și realiza o evidență reală și una fictivă. Mai exact, programul avea două registre de evidență contabilă.

Unul din registre arăta realitatea economică și financiară și un alt registru, falsificat, în care erau înregis-trate date și operațiuni ce reflectau venituri inferioare celor reale pentru produsele livrate și banii încasați. Cardul pentru a putea accesa programul se afla în mâna casierelor.

În cursul zilei de joi, anchetatorii au descins în 43 de locații din Constanța și București și au escortat la audieri 112 persoane. 

Comentează știrea

Prostu satului
14 noiembrie 2015
Garda sau anaf.ul nu au verificat niciodata pana acum cluburile din Romania? Nu stiau de evaziune ?

Dar oare mafiotii astia nu au vandut astfel de programe duble si firmelor din Constanta ?

hora satului
14 noiembrie 2015
despre

daca cei care fac control financiar , reusesc fara sa fie manjiti, vom fi o tara bogata, rupti de coruptie sunt destui bine intentionati; hai succes! celor cinstiti in meserie;

Curva satului
14 noiembrie 2015
Pffffaaaaa!

Cucona asta nu avea acum ceva timp sediul in zidul chinezesc, de la Casa de Cultura? Adica in blocurile acelea mari, fumurii si urate. Daca da, inseamna ca l-am cunoscut. Parea baiat cuminte si inteligent. Daca a ajuns sa se coboare la astfel de lucruri... pacat!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Medic arestat pentru luare de mită!
Pagina a fost generata in 1.1453 secunde