Afacerist iordanian din Constanța, declarat indezirabil în România. Avea legături cu ISIS

896
2
Afacerist iordanian din Constanța, declarat indezirabil în România. Avea legături  cu ISIS - sirian-1451408384.jpg

Articole recomandate

Un om de afaceri iordanian din Constanța a fost declarat indezirabil în România, pentru o perioadă de 15 ani, la cererea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. Potrivit SRI, acesta susținea necondiționat gruparea Stat Islamic (ISIS), pentru care făcea propagandă online, încercând chiar să legitimeze atentatele de la Paris, și era dispus să se implice în acțiuni ale acesteia împotriva României.

Serviciul Român de Informații (SRI) precizează într-un comunicat că Jamal A. Abdel Jabbar Khalil Shalash, aflat în România din anul 1991, a fost monitorizat începând cu anul 2014, context în care s-a stabilit că desfășura activități care, potrivit cadrului legal în domeniul antiterorism, constituie riscuri și amenințări la adresa securității naționale.

"Astfel, începând cu anul 2014, Jamal A. Abdel Jabbar Khalil Shalash a parcurs un proces progresiv de (auto)radicalizare ca urmare a accesării sistematice a propagandei online a unor entități teroriste jihadiste prezente în arealul de conflict siriano-irakian și, în special, Daesh (ISIS, n.r.). Jamal A. Abdel Jabbar Khalil Shalash a derulat în mediul virtual și relațional o susținută propagandă jihadistă, de radicalizare și recrutare ideologică în favoarea Daesh, încercând chiar să legitimeze modul de operare al organizației, inclusiv atacurile comise recent la Paris. De altfel, susținerea necondiționată pe care acesta o manifestă față de acțiunile Daesh include și disponibilitatea de a se implica în acțiuni împotriva României", arată SRI.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a sesizat, luni, Curtea de Apel București, în urma propunerii formulate de SRI, pentru a aprecia asupra dispunerii măsurii de declarare ca indezirabil a cetățeanului iordanian Jaml Abdel Jabbar Khalil, pe o perioadă de 15 ani, pentru considerente de securitate națională, potrivit unui comunicat al parchetului.

Marți seară, polițiștii constănțeni l-au ridicat pe omul de afaceri din apartamentul său situat pe b-dul Mamaia, urmând să îl țină în custodie până ce acesta va fi expulzat, în cel mult 48 de ore. 

Comentează știrea

Cobzaru
30 decembrie 2015
Cum sa faci bani pe net

Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. NU este necesara niciun fel de experienta! Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Solicitati acum mai multe detalii la adresa de mail indicata mai jos. Cerinte: - calculator si conexiune internet - cunoastere navigare online si operare pc. * nu sunt necesare cunostinte avansate pc. - limba engleza, nivel incepator - perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou Oferim: -instruire gratuita -contract -scrisoare de recomandare pentru persoanele interesate de aceasta -posibilitatea de a lucra de acasa mail: [email protected]

Liviu Chilian
31 decembrie 2015
Adevarul e altul

SSmito-Tziganu'asta smintit este unul din miile de Arabo-SSmiti, gnomi-satanici de afuckeri ce s'au pripasit in "sarmana scumpa tara" dupa Decembrie'nsangerat, ca sa'i invete pe Rromarlani neo-kkpIUDAlismul cleptomaniac. Si'a tras si doua muieri Rromarlance, pe langa cele doua pirande ce le avea din Jewrdania. A furat cateva zeci de milioane dolari de la gura copiilor Romani, bani transferati in IsraHell si Jewrdania. In acelasi timp, el a fost RACOLAT ca informator SRI de catre Magharul Magureanu,(Asztalosz), unul din asasinii Ceausului. Nebunul SSmit este alungat acum din fosta Romanie, pentru ca SRI-ul a aflat ca era agent triplu. Nicio legatura cu motivele clamate de merdialqaedani in "articol". Hellpig, gauleiterul ce dicteaza acum in serviciul de antiinformatii rromarlanesc, se debaraseaza de un incomod si punctum. Ce fauna, Coane Fanica! Nebunii'astia SSmito-Arabi precum Jegabal ii extermina pe Romani, da' hellpigii vin cu diversiuni de doi bani gauriti de...sisi islamisti. Frati Romani! Sa nu unim fratilor si sa alungam din Tara, pleava si gunoiul - Venetici si Rromarlani precum Hellpig!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3882 secunde