AEROMANIA 2018. A început vânzarea biletelor pentru zborurile de agrement

1097
AEROMANIA 2018. A început vânzarea biletelor pentru zborurile de agrement - aeromania1500556621-1529481826.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia celei de-a 12-a ediții Aeromania, desfășurată în premieră pe parcursul a trei zile, între 13 – 15 iulie, Regional Air Services Aeroport Tuzla a emis o serie limitată de bilete la preț redus pentru zborurile de agrement. Acestea se pot achiziționa din rețeaua bilete.ro începând de astăzi, iar prețul pentru un zbor de 30 de minute cu unul dintre avioanele din flota RAS este de 285 lei/persoană.


Zborurile se pot programa, în limita locurilor disponibile, pentru duminică, 15 iulie – ziua de Chic Picnic Aeromania sau pentru orice altă zi stabilită de comun acord cu organizatorii, până la 15 septembrie 2018.


Fotografiile sau filmările deasupra mării și plajelor vor fi cu siguranță amintiri memorabile în portofoliul personal sau pe rețelele de socializare.


Duminică, în ziua de chic picnic, părinți, pitici, bunici și iubitori ai zborului indiferent de vârstă sunt invitați începând cu orele 11.00 la Aeroportul Tuzla cu păturici, scaune și umbreluțe și fără grătare – pentru a păstra atmosfera elegantă, dar și pentru că preparatele numai bune de mâncat la iarbă verde se găsesc deja în oferta furnizorilor autorizați. Food-court-ul este amenajat de către organizatori împreună cu Hangar 67 Café. Pe toată durata zilei, Rock FM va întreține atmosfera la aeroport cu cea mai bună muzică.


Copiii sunt așteptați cu spații de joacă special amenajate, unde sunt pregătite diverse activități distractive și educative.
Ziua de duminică, destinată picnicului la aeroport și zborurilor de agrement, încheie evenimentul Aeromania.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8631 secunde