Adrian Țuțuianu a vizitat Batalionul 30 Vânători de Munte "Dragoslavele''

238
Adrian Țuțuianu a vizitat Batalionul 30 Vânători de Munte
Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a efectuat, astăzi, o vizită la sediul Batalionului 30 Vânători de Munte Dragoslavele din municipiul Câmpulung, fiind informat despre măsurile luate pentru sprijinirea familiilor celor trei militari decedați, precum și despre condițiile de muncă și trai ale soldaților din această unitate.


Potrivit unui comunicat al MApN, în cadrul vizitei în care a fost însoțit de generalul Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General, au fost prezentate și "măsurile dispuse la nivelul batalionului în urma accidentului din data de 29 iunie și stadiul cercetărilor de natură administrativă desfășurate de comisia numită de șeful SMG."


Totodată, ministrul Țuțuianu s-a informat cu privire la măsurile luate până în prezent pentru sprijinul familiilor celor trei militari decedați în accident și a asigurat întreaga susținere a conducerii MApN pentru ca drepturile cuvenite familiilor să fie asigurate la timp și în totalitate.


"A fost prezentată, de asemenea, o informare referitoare la condițiile de muncă și de trai ale oamenilor, la problemele sociale ale acestora, situația încadrării cu tehnică și personal, activitățile desfășurate în acest an și obiectivele unității", mai precizează comunicatul menționat.


Un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident de circulație joi, în jurul orei 21,00, în județul Argeș, în acest caz fiind sesizat Parchetul Militar.


Autocamionul, ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare care se deplasa dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului, în apropiere de localitatea Valea Urdei, județul Argeș.


Conform procedurilor legale, a fost sesizat Parchetul Militar. Totodată, din ordinul șefului Statului Major General, a fost instituită o comisie de cercetare administrativă care va investiga circumstanțele producerii incidentului.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6057 secunde