Adolescenți tâlhăriți și bătuți în plină stradă

318
Adolescenți tâlhăriți  și bătuți în plină stradă - talharie-1455118116.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au dat de urma unui individ care a comis două tâlhării. Potrivit anchetatorilor, suspectul a fost luat pe sus de oamenii legii și reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Conform oamenilor legii, s-a stabilit că adolescentul, pe 12 noiembrie, în miezul zilei, a atacat un copil de 15 ani, care aștepta în stația de autobuz. Jaful s-a petrecut la intersecția străzii Dezrobirii cu bulevardul I.C. Brătianu. Individul i-a furat adolescentului un telefon mobil marca Vodafone Smart.

Păgubitul a pornit în urmărirea lui, dar suspectul nu s-a lăsat înduplecat și l-a lovit și amenințat. Prejudiciul cauzat se ridică la valoarea sumei de 300 lei.

În urma verificărilor, anchetatorii au stabilit că acesta este și autorul unei tâlhării de la începutul anului. Pe 6 ianuarie, în jurul orei 12.00, individul a atacat un alt adolescent, tot pe strada Dezrobirii. Prin violență, acesta i-a furat victimei un telefon mobil marca Allview X2 Soul.

Și de această dată, individul a fost urmărit de victimă pentru a-și recupera telefonul, iar acesta a recurs la violență. Prejudiciul în acest caz este de 1.100 lei.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a suspectului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Reținuți pentru tâlhărie
Pagina a fost generata in 0.5091 secunde