Adolescentă moartă după ce a căzut de la înălțime, în Olimp

297
Adolescentă moartă după ce a căzut de la înălțime, în Olimp - sinucidereolimp-1572382402.jpg

Articole de la același autor

Tragedie în stațiunea Olimp: o minoră în vârstă de 15 ani și-a pierdut viața după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ patru metri, de pe o clădire în construcție. Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu certitudine împrejurările care au dus la moartea adolescentei, dacă este vorba despre o sinucidere sau un accident. 


Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost dat, luni după-amiază, în jurul orei 17.00. Un trecător a sesizat că, în apropierea hotelului Oceanic din stațiunea Olimp, o tânără a căzut de la înălțime. În scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj SMURD de la Mangalia, pentru a-i acorda primul ajutor. În momentul în care au ajuns cadrele medicale, tânăra era deja în stare inconștientă, ea suferind mai multe traumatisme, atât la nivelul abdomenului, cât și al brațelor și picioarelor. Cadrele medicale au efectuat, la fața locului, protocolul de resuscitare, având în vedere că adolescenta a intrat în stop cardio-respirator, dar fără succes. Într-un final, medicii au declarat decesul fetei. 


Anchetatorii au stabilit că este vorba despre o adolescentă de 15 ani, din Moșneni, elevă la o unitate școlară din Mangalia. În urma cercetărilor, urmează să se stabilească dacă a fost vorba despre o sinucidere sau aceasta a fost victima unui accident. Mai ales că, din primele informații, se pare că fata nu ar fi lăsat nici un bilet de adio. 


Cei care au cunoscut-o spun despre adolescentă că era un copil cuminte, "un înger de copil" și nu își explică cum s-a ajuns în această situație. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2921 secunde