Adolescent de 14 ani, răpit din Constanța?

271
Polițiștii constănțeni încearcă să dea de urma unui adolescent care a dispărut fără urmă. Potrivit anchetatorilor, Andrei Vlad Logofătu, de 14 ani, a dispărut de pe data de 13 septembrie. Cel care a făcut reclamația este tatăl copilului care susține că adolescentul a fost răpit de către mama lui. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că pe 8 septembrie mama lui a luat copilul, iar aceasta urma să îl aducă pe data de 13, însă acest lucru nu s-a mai petrecut.

Cei doi părinți sunt divorțați, iar copilul se află în custodia tatălui. Vlad petrecea mult timp și la mama lui, pe care o vizita destul de des. Semnalmentele lui Andrei Vlad Logofătu sunt: constituție atletică, ten deschis, 1.40 metri înălțime, ochi căprui, 33 de kilograme, păr șaten tuns scurt, iar ca semn particular are o cicatrice de 1 cm pe frunte.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu Andrei Vlad Logofătu sunt rugați să contacteze Secția 2 Poliție Constanța sau Dispeceratul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, la numărul de telefon 0241.611.364, interior 20.005.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Dispărută fără urmă
Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Economie : VAS DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ, PE MARE!
Pagina a fost generata in 0.4309 secunde