Admitere pe baza mediei de la bacalaureat, la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

282
Admitere pe baza mediei de la bacalaureat, la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale - scoala-1594103980.jpg

Articole de la același autor

Anul acesta, candidații înscriși pentru concursul de admitere la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu" nu vor mai susține proba scrisă și nici proba psihotehnică (testarea răului de mare accentuat), ci vor fi repartizați pe cele 101 locuri alocate Ministerului Apărării Naționale în funcție de media obținută la examenul de bacalaureat.


Până la data de 27 iulie, birourile informare-recrutare din centrele militare județene vor trimite dosarele candidaților declarați "Admis"/"Apt" la probele de selecție (proba sportivă, testarea psihologică și examinarea medicală) către Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, conform primei opțiuni din cererea de înscriere, iar în perioada 27-29 iulie, comisia de admitere va analiza dosarele și va realiza ierarhizarea candidaților, în ordine descrescătoare a mediei obținute la examenul de bacalaureat.


Lista candidaților admiși va fi publicată joi, 30 iulie, de către Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale. Începând cu data de 31 iulie, candidații care se regăsesc pe această listă, dar care nu au susținut până la acea dată probele de selecție vor fi programați la unul dintre centrele zonale de selecție și orientare din Constanța. Alba, Breaza sau Câmpulung Moldovenesc pentru a susține probele sportive, testarea psihologică și vizita medicală.


Pentru mai multe informații, puteti consulta site-ul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale www.smmmfn.ro  sau site-ul Direcției Generale Management Resurse Umane https://dmru.mapn.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7831 secunde