Adjunct nou în fruntea IPJ Constanța

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 10 Ianuarie 2020 283
Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Constanța începe anul 2020 cu un nou membru în echipa managerială. Astfel, începând de luni, 6 ianuarie, funcția de adjunct al inspectorului șef IPJ Constanța este ocupată, prin împuternicire, de comisarul șef Marin Dincă. 


Originar din județul Vâlcea, comisarul șef Marin Dincă și-a început cariera în 1991, în cadrul Poliției Rutiere. Ulterior a trecut în cadrul Școlii de Formare Inițială și Continuă a Personalului Poliției de Frontieră Constanța, unde a ocupat funcția de director adjunct în perioada 2009 - 2011. În 2011, pentru câteva luni, a fost desemnat adjunct și inspector șef al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Brăila, de unde s-a întors la Garda de Coastă, spre sfârșitul anului, de data aceasta în funcția de director adjunct. 


După o perioadă de aproximativ doi ani în fruntea instituției de frontieră, Marin Dincă a trecut înapoi la IPJ Constanța, mai întâi în cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, apoi la Poliția Eforie. În ultimii patru ani, comisarul șef Marin Dincă a deținut șefia Poliției Neptun. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei