Adjunct nou în fruntea IPJ Constanța

346
Adjunct nou în fruntea IPJ Constanța - adjunctnoumarindinca-1578609265.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Constanța începe anul 2020 cu un nou membru în echipa managerială. Astfel, începând de luni, 6 ianuarie, funcția de adjunct al inspectorului șef IPJ Constanța este ocupată, prin împuternicire, de comisarul șef Marin Dincă. 


Originar din județul Vâlcea, comisarul șef Marin Dincă și-a început cariera în 1991, în cadrul Poliției Rutiere. Ulterior a trecut în cadrul Școlii de Formare Inițială și Continuă a Personalului Poliției de Frontieră Constanța, unde a ocupat funcția de director adjunct în perioada 2009 - 2011. În 2011, pentru câteva luni, a fost desemnat adjunct și inspector șef al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Brăila, de unde s-a întors la Garda de Coastă, spre sfârșitul anului, de data aceasta în funcția de director adjunct. 


După o perioadă de aproximativ doi ani în fruntea instituției de frontieră, Marin Dincă a trecut înapoi la IPJ Constanța, mai întâi în cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, apoi la Poliția Eforie. În ultimii patru ani, comisarul șef Marin Dincă a deținut șefia Poliției Neptun. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8431 secunde