Acțiuni de amploare în județul Constanța. Ce au descoperit oamenii legii

229
Acțiuni de amploare în județul Constanța. Ce au descoperit oamenii legii - actiuni-1524244488.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în ultimele zile patru cetățeni români care transportau peste 190 kilograme pește, din care 12 kilograme de pește din specia sturion, fără să dețină documentele legale.

Astfel, la data de 18 aprilie, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Midia au oprit pentru control, în zona Chituc, un autoturism marca Lada Niva, în care se aflau cetățenii români S.C. și A.N., în vârstă de 38, respectiv 41 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța. În urma verificării autoturismului, au fost descoperite 30 kilograme de pește, din speciile scrumbie, crap, șalău, în stare proaspătă, și 12 kilograme de pește din specia sturion, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale.

De asemenea, la 19 aprilie, polițiștii de frontieră au oprit pentru control, pe raza localității Lumina, o autoutilitară marca Ford, model Transit, condusă de cetățeanul român I.N., în vârstă de 50 de ani, domiciliat pe raza județului Ialomița.

În urma verificărilor, a fost descoperită cantitatea de 112 kilograme de pește, din speciile caras și crap, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente legale.

Cantitatea de pește din specia sturion a fost redată mediului natural în prezența reprezentanților Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, iar cantitatea de aproximativ 181 kilograme de pește din diferite specii a fost predată unor societăți comerciale de profil, conform procedurile legale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9513 secunde