Acțiuni de amploare ale polițiștilor. Percheziții și la Constanța

272
Acțiuni  de amploare ale polițiștilor. Percheziții  și la Constanța - actiuni-1509890381.jpg

Articole de la același autor

În cursul săptămânii trecute, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, polițiștii specializați în transporturi feroviare, aeriene și navale au desfășurat acțiuni pentru combaterea infracționalității.

Polițiștii au efectuat 12 percheziții, au identificat 11 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, 5 persoane fiind reținute sau arestate preventiv. Au fost ridicate în vederea confiscării/indisponibilizării 408.680 de țigarete de contrabandă, 1.842 de produse de panificație, 3.313 kg. de produse cerealiere, 38 de plase de pescuit comercial, cu o lungimea totală de 1.204 metri, precum și 25.174 de lei și 1.000 euro. Astfel de acțiuni continuă și în perioada următoare.

Spre exemplu, în urmă cu câteva zile, polițiștii de la Transporturi din Constanța, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Constanța, au efectuat o percheziție, la locuința unui bărbat, din Hârșova, bănuit de pescuit ilegal. În urma percheziției, polițiștii au ridicat o ambarcațiune care fusese sustrasă, în noaptea de 18 spre 19 octombrie și pe care au predat-o persoanei vătămate.

De asemenea, au mai fost identificate și ridicate 38 de plase de pescuit comercial, cu o lungime totală de 1.204 metri. Cel în cauză a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a năvoadelor, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5185 secunde