Acțiune a polițiștilor constănțeni în piața Griviței

139
Acțiune a polițiștilor constănțeni în piața Griviței - 6septembrierazieamploaregrivitei-1366897398.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni de la Secția 3 au desfășurat, astăzi, o acțiune pentru depistarea cetățenilor care, voit sau nu, își lasă în mașini diverse bunuri, care fac deliciul hoților. 


"Acțiunea s-a derulat începând cu ora 09.30. Oamenii legii au verificat autoturismele parcate pe străzile Petre Romulus, Jupiter, Ștefan cel Mare, Griviței, Ștefan Mihăileanu, George Enescu, Constantin Brătescu și Ilarie Voronca, în parcările dintre străzi precum și în piața Griviței, constatând faptul că oamenii își lasă în autoturisme la vedere diverse bunuri, mai mult sau mai puțin valoroase, dar care pot atrage atenția răufăcătorilor", precizează Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 


Scopul activității a fost acela de a conștientiza cetățenii cu privire la riscul la care sunt expuși în momentul în care își lasă în autoturisme la vedere bunuri cum ar fi laptop, bani, portofele, poșete, documente originale sau xerocopiate, copii de pe acte de identitate, documente bancare sau instrumente de plată, dispozitive de stocare a informațiilor, serviete, chei, diverse obiecte de îmbrăcăminte sau încălțăminte, aparatură electronică. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3761 secunde