Video Accidentul din Neamț, înregistrat de o cameră de supraveghere. Nouă persoane și-au pierdut viața în râu - VIDEO

373
Accidentul din Neamț, înregistrat de o cameră de supraveghere. Nouă persoane și-au pierdut viața în râu - VIDEO - neamtpompiei68955900-1522995428.jpg

Articole recomandate

Nouă oameni au murit în județul Neamț după ce microbuzul în care se aflau a căzut în râul Bistrița. În mașină erau în total 10 persoane. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a supraviețuit. Toți erau muncitori și se întorceau acasă de la Arad pentru a petrece Paștele alături de familie. Microbuzul care îi transporta era unul de marfă, dar modificat ilegal pentru transport persoane. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Accidentul s-a produs în Viișoara, județul Neamț. Momentul în care microbuzul a căzut în râul Bistrița a fost filmat de o cameră de supraveghere din zonă.

Muncitorii mai aveau doar 20 de kilometri până la destinație. La un moment dat, șoferul mașinii a pierdut controlul volanului pe un pod, a lovit parapetul de pe marginea drumului și a ajuns direct în râu.

Șoferul unui alt microbuz care se afla în spate a văzut întreaga scenă și a sunat imediat la 112. A fost activat planul roșu de intervenție. Peste 40 de pompieri, scafandri, dar și mai multe ambulanțe au ajuns la fața locului.

Salvatorii au găsit prima dată un bărbat agățat de microbuz. Medicii au început manevrele de resuscitare însă fără rezultat. După două ore, pompierii au reușit să scoată mașina din apă. Înăuntru se aflau alți șase bărbați, toți morți.

Alte două persoane au fost găsite după câteva ore de căutări. Un singur tânăr a reușit să se salveze. Acesta stătea pe locul dreapta din față și a ieșit din microbuz, pe geam. Apoi, a înotat până la mal.

Singurul supraviețuitor al cumplitului accident din Neamț, în care și-au pierdut viața nouă persoane, a povestit că dormea în momentul când s-a produs accidentul.

Polițiștii susțin că în mașina căzută în râul Bistrița se aflau persoane cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani.

Accidentul este anchetat de polițiști, care au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4806 secunde