ACCIDENTE RUTIERE MORTALE! DOI OAMENI AU FOST OMORÂȚI PE LOC

1263
ACCIDENTE RUTIERE MORTALE! DOI OAMENI AU FOST OMORÂȚI PE LOC - accident-1506407111.jpg

Articole recomandate

Două accidente mortale cu pietoni s-au petrecut luni noaptea în Capitală. Doi oameni au murit în timp ce traversau neregulamentar. Unul dintre șoferi a fugit de la fața locului și după câteva ore s-a dus la poliție să reclame că i-ar fi fost furată mașina, informează România TV.

Unul dintre accidente s-a petrecut pe Șoseaua Alexandriei din Capitală. Un șofer în vârstă de 27 de ani a accidentat mortal un pieton de 40 de ani care a traversat pe roșu.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori care au încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă nu s-a mai putut face nimic.

Alt accident a avut loc în zona Morarilor din Pantelimon. Un șofer a lovit mortal un pieton de 40 de ani și apoi a fugit de la locul accidentului.

"În jurul orei 22:40, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe Șoseaua Morarilor a surprins și accidentat mortal un bărbat de aproximativ 40 de ani care se angajase în trecere prin loc nepermis și fără să se asigure, acesta fiind proiectat în trotuarul de pe partea dreaptă. După accident, conducătorul auto și-a continuat deplasarea rămânând neindetificat", au spus reprezentanții Poliției.

În cele din urmă șoferul fugar a fost prins după ce acesta a mers singur la Poliție să reclame că i-a fost furată mașina. Polițiștii au găsit însă cheia autoturismului asupra lui. El a fost testat cu aparatul etilotest și avea o alcoolemie de 0,83, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Stire din Eveniment : TRAGEDIE RUTIERĂ! Un bărbat a murit pe loc
Pagina a fost generata in 0.4893 secunde