Accidente pe bandă rulantă, provocate de șoferi beți

220
Accidente pe bandă rulantă, provocate de șoferi beți - soferibeti-1568411602.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți șoferi sunt anchetați, după ce au fost surprinși de polițiști, joi, 12 septembrie, în timp ce conduceau deși erau sub influența alcoolului. Mai mult, o parte dintre ei au fost implicați în incidente rutiere. 


Astfel, în jurul orei 17,00, polițiștii din Mangalia au fost sesizați de producerea unei tamponări, pe strada Portului. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că șoferul vinovat, un bărbat de 36 de ani, era sub influența băuturilor alcoolice, la testarea cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,70 mg/l. După câteva ore, în jurul orei 21,50, polițiștii din Constanța au intervenit la un alt incident rutier, petrecut pe strada Dr. Ghe. Marinescu. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au depistat pe șoferul de 59 de ani, vinovat de producerea tamponării, că era beat, la testarea cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


De asemenea, în jurul orei 22,30, polițiștii au fost solicitați pentru un alt accident, petrecut pe strada Labirintului. Și de această dată, șoferul, un tânăr de 27 de ani, era beat, având o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeași perioadă, în Mangalia, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității 23 August. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că autovehiculul era neînmatriculat. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5386 secunde