Accident urmat de un incendiu, pe un drum din Agigea

199
Accident urmat de un incendiu, pe un drum din Agigea - incendiat-1542040976.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost rănit, luni după-amiază, după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un stâlp, la Agigea, județul Constanța, după care a luat foc.


El a reușit să iasă din autoturism la timp, iar pompierii au intervenit și au stins focul. Șoferul a fost rănit la cap în urma impactului, fiind dus la spital.


În momentul în care echipele de intervenție au ajuns la locul accidentului, mașina respectivă era cuprinsă de flăcări. Pompierii au reușit să stingă focul în scurt timp.


Conform Poliției Județene Constanța, accidentul s-a produs după ce autoturismul, condus de un tânăr care, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp, iar în urma impactului mașina a luat foc. Șoferul a reușit să iasă din autoturism la timp.


Cadrele medicale au stabilit că tânărul de aproximativ 20 de ani a suferit un traumatism cranian în urma accidentului. El a fost preluat de echipajul SMURD și dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0761 secunde