ACCIDENT TERIBIL. A intrat cu mașina într-o autobasculantă. Copil de 11 ani rănit grav

217

Articole recomandate

O șoferiță în vârstă de 36 de ani și fiica acesteia de 11 ani, din județul Bacău, au ajuns, marți, în stare gravă la spital după ce femeia a intrat cu mașina într-o autobasculantă. Pentru scoaterea conducătoarei auto din mașină, a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare, potrivit romaniatv.ro


Femeia a pătruns pe sensul opus de mers și a lovit frontal o autobasculantă, condusă regulamentar de un bărbat de 51 de ani.


Potrivit news.ro, în urma impactului violent, atât șoferița cât și fiica sa, aflată pe bancheta din spate a autoturismului, au fost rănite grav.


De altfel, pentru scoaterea femeii dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău. Cele două victime au ajuns cu ambulanțele la Spitalul de Urgență Moinești.


"Din primele cercetări desfășurate la locul accidentului nu s-a putut stabili care au fost motivele pentru care conducătoarea a pătruns pe sensul opus de mers. Din cauza stării în care se afla, femeia nu a putut fi testată cu aparatul alcoolscop, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge la spital", a declarat, marți, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Cătălina Crețu.


Polițiștii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele tinerei de 36 de ani pentru vătămare corporală din culpă.




sursa foto: isu bacau


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.485 secunde