ACCIDENT SAU TENTATIVĂ DE SUICID? O fată a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul al nouălea!

538
ACCIDENT SAU TENTATIVĂ DE SUICID? O fată a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul al nouălea! - cadavrufemeiecazutadelaetajbistr-1550143577.jpg

Articole recomandate

O adolescentă de 13 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Brăila, după ce a căzut de la etajul 9 al blocului în care locuiește. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili dacă fata a căzut accidental sau a încercat să se sinucidă după ce s-ar fi certat cu mama sa.



Incidentul s-a petrecut în cartierul Viziru 1, din Brăila, după ce fata a căzut în gol. Căderea i-a fost atenuată de creanga unui copac, după care fata a căzut pe ciment. Ea a fost transportată în stare critică la spitalul din Brăila. Potrivit directorului medical al Spitalului Județean Brăila, Alina Neacșu, fata are multiple traumatisme prin cădere de la înălțime, însă examenul realizat la computerul tomograf arată că adolescenta este în afara oricărui pericol.

După efectuarea tuturor investigațiilor medicale, adolescenta va fi transferat pe secția de chirurgie infantilă. Polițiștii fac acum o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate și dacă a fost vorba despre o tentativă de sinucidere sau un accident nefericit. Din primele date, se pare totuși că fata ar fi avut o ceartă cu mama sa.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5211 secunde