"Accident rutier grav, trebuie să plătiți!" Constănțeni, mare atenție cine vă cere bani

286

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, acționând pentru creșterea gradului de siguranță personală, a bunurilor și valorilor cetățenilor municipiului Constanța, în cluburile pentru persoane vârstnice.

Mai exact, constănțenii au fost învațați cum să nu dea ocazia hoților să le fure din locuințe sau să fie tâlhăriți. Și pentru că în ultima perioadă au tot existat cazuri în care escrocii au încercat să obțină bani ilegal, oamenii legii s-au axat să-i învețe pe bătrâni cum să evite să devină victimele celor care acționează prin așa numita metodă "accidentul’’, în acest sens fiind oferite pliante cu recomandări utile.

Cetățenii au fost sfătuiți ca în cazul în care sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru "rezolvarea unor accidente rutiere" să apeleze imediat la 112, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate în tragedia invocată. Astfel polițiștii pot interveni pentru prevenirea comiterii unor înșelăciuni, iar persoanele care intenționează să comită astfel de fapte să fie identificate, depistate și trase la răspundere penală.

Acțiunea face parte din Programul Național de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului și Programul local de prevenire a victimizării persoanelor de vârsta a III-a.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2262 secunde