Accident rutier grav produs de un tânăr care conducea o mașină cu volan pe dreapta

214
Accident rutier grav produs de un tânăr care conducea o mașină cu volan pe dreapta - acc-1561217923.jpg

Articole recomandate

O persoană a murit și alte trei au fost rănite în urma unui accident produs, sâmbătă, în județul Bistrița-Năsăud, relatează Agerpres, care citează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud.


Accidentul s-a produs pe DJ 151, în apropierea localității Blăjenii de Jos. În urma lui, murind un bărbat de 31 ani - pasager în mașina care s-a răsturnat -, șoferul și două femei aflate în autoturism fiind răniți.


Cele trei victime erau conștiente și au fost transportate la spital.


La locul accidentului au fost trimise echipajul de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor ale SMURD, precum și două echipaje ale Ambulanței, a indicat Cristina Răcilă, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.


Conform Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, un autoturism cu volan pe dreapta, condus de un tânăr de 32 ani din Bistrița, ar fi depășit un autoturism care circulă pe aceeași direcție de mers, acroșându-l ușor. Ulterior, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile.


Ambii șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.


În cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9812 secunde