ACCIDENT RUTIER GRAV LA DOROBANȚU. Un bărbat a fost SPULBERAT de un camion

1080
2
ACCIDENT RUTIER GRAV LA DOROBANȚU. Un bărbat a fost SPULBERAT de un camion - accident-1524203380.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost pur și simplu zdrobit de un tir, pe DN3, la intrarea în localitatea Dorobanțu. Salvatorii nu au mai putut să facă nimic pentru victimă.


Circumstanțele în care a avut loc accidentul sunt neclare. Șoferul mașinii de mare tonaj susține că pietonul i-a apărut brusc în față și nu a mai avut cum să-l evite. A lansat și o teorie conform căreia bărbatul ar fi fost căzut pe șosea și ar fi încercat să se ridice exact în momentul în care tirul a ajuns lângă el.


"La data de 19 aprilie, în jurul orelor 23.00, pe DN 2A, în interiorul localității Dorobanțu, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care a condus un autotractor marca Scania, dinspre Nicolae Bălcescu către Crucea, accidentează mortal un bărbat, de 63 ani, care se afla întins pe partea carosabilă. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero" au declarat polițiștii din cadrul IPJ Constanța.


Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a determina cum a avut loc tragedia.





Comentează știrea

Dan
20 aprilie 2018
Dosar

Legile româniei nu esti vinovat dar tot ati face dosar penal

Dan
20 aprilie 2018
Dosar

Legile româniei nu esti vinovat dar tot ati face dosar penal dacă era pe trecere de pietoni într-adevăr arunce erai vinovat ca sofer dar asa ca sa aruncat în fata masini sau ce a facut dc sa fie șoferii vinovati

Pagina a fost generata in 0.5394 secunde