Accident rutier cu alcool, răniți și circ!

326
2
Accident rutier cu alcool, răniți și circ! - ambulanta1346683017-1384122920.jpg

Articole de la același autor

Intervenția luptătorilor mascați și negocieri - de asta a fost nevoie, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru a-l convinge pe un constănțean să se predea polițiștilor după ce a provocat un accident rutier. Potrivit polițiștilor de la Rutieră, în jurul orei 20,30, Nicolae C., de 59 de ani, care se afla la volanul unui Volkswagen, și rula pe strada Petru Vulcan, odată ajuns la inter-secția cu strada Poporului, nu a respectat semnificația indicatorului "STOP". Și-a continuat nestingherit drumul, fără să observe însă Skoda care circula regulamentar și la volanul căreia se afla Florin Daniel T., de 31 de ani, care rula pe strada Poporului (dinspre B-dul Alexandru Lăpușneanu spre B-dul Tomis). Skoda, lovită în plin, a fost proiectată pe sensul opus de mers, într-o altă Skoda, la volanul căreia se afla Rian Ș., de 52 de ani. În urma incidentului, au fost rănite două persoane: șoferul primei Skode, dar și Edvin Ș., de 54 de ani, pasager în cea de a doua. Ulterior accidentului, șoferul responsabil a fugit de la locul faptei, el fiind găsit după ceva vreme, acasă; mai mult, mașina sa, avariată, era parcată în fața locuinței. Deși la fața locului au ajuns și jandarmi, și luptători mascați, nu a fost chip să-l convingă pe constănțean să iasă, el baricadându-se în locuință. Abia după sosirea copiilor lui, care au intrat în casă și l-au convins, a consimțit să meargă la spital, pentru prelevarea de probe de sânge și la Poliție, pentru audieri.

Testările au ilustrat și de ce se temea atât de tare constănțeanul de polițiști: testarea Drager a evidențiat o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aer expirat, în vreme ce probele de sânge prelevate la spital au consemnat o alcoolemie de 1,50 mg/l alcool în sânge. Bărbatul este acuzat de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului. Sâmbătă, magistrații Judecătoriei Con-stanța au dispus ca acesta să fie anchetat în continuare în libertate, dar cu mențiunea că are interdicție să părăsească localitatea în următoarele 30 de zile. 

Comentează știrea

d.b.
10 noiembrie 2013
Codul rutier neaplicat!

Dancu si Sobaru de la rutiera,si alti sefi ca ei,sunt de vina pt aceste vieti curmate!!! Idiotii astia stau pe scaun in birouri si dau ordin politistilor sa vina cu 20 de pietoni amendati si sa nu faca munca de politie rutiera, sa previna accidentele sau sa sanctioneze haosul auto din Constanta.

Dr.Mengele
11 noiembrie 2013
Ocaua lui Ponta

Am carnet de sofer din 1973.Sincer sa fiu,eu nu am inteles niciodata cum se masoara alcoolemia.Cum adica am 1.50mg/l sange in alcool ? Aici trebuie sa fie o escrocherie pusa la cale de macovisti.Noul guvern a reglementat si treaba asta.Ai voie sa consumi alcool la volan.S-a introdus o unitate de masura clara:Ocaua lui Ponta.De exemplu,la trei ocale de bere,legea imi da voie sa ma urc la volan.Acum mi-e clar.Una este sa spui cate miligrame de sange ai in alcool si alta este sa vezi cu ochii tai cate ocale de bere ai in sange.Sa ne traiesti useleule !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5434 secunde