Accident provocat de o șoferiță de 88 de ani. Victima sa are 89 de ani!

1352
Accident provocat de o șoferiță de 88 de ani. Victima sa are 89 de ani! - accidentpolitist-1531316520.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 88 de ani din comuna Sulița va fi cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, după ce a lovit cu mașina un bărbat de 89 de ani, după care a plecat de la locul faptei.

Accidentul cu pricina a avut loc pe Drumul Județean care străbate comuna Blândești, când octogenara, aflată la volanul unui autoturism, l-a acroșat cu mașina pe un bărbat de 89 de ani, care a încercat să traverseze șoseaua prin loc nepermis și fără să se asigure. Deși bărbatul a fost proiectat pe asfalt, femeia și-a văzut în continuare de drum, fără să anunțe Poliția. În schimb, bărbatul rănit a fost transportat la spital, iar cadrele medicale au anunțat Poliția.

În urma investigațiilor, agenții rutieri au ajuns la octogenară, aceasta din urmă fiind pusă sub acuzare. Polițiștii continuă însă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul, la final urmând să se stabilească dacă octogenara va fi trimisă în judecată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8811 secunde