Accident pe DN 79A; o persoană a decedat, alte două - rănite grav

212
Accident pe DN 79A; o persoană a decedat, alte două - rănite grav - vlcsnap2019021715h28m56s308-1550437348.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a decedat, iar alte două persoane au fost grav rănite, duminică după-amiază, pe DN 79A, în județul Arad, după ce două autoturisme s-au ciocnit, una dintre victime fiind inconștientă și preluată cu elicopterul SMURD.

Accidentul a avut loc între localitățile arădene Bârsa și Buteni, pe DN 79A.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Claudia Iuga, a declarat pentru AGERPRES că trei persoane se aflau în cele două autoturisme.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, George Pleșca, a precizat că unul dintre șoferi a decedat, iar o femeie - pasageră în mașina acestuia - este în stare de inconștiență. Cei doi fuseseră încarcerați și scoși din autoturism de către pompieri.

A treia victimă, tot un bărbat, care conducea celălalt autoturism care venea din sens opus, este în stare gravă și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, cu multiple leziuni interne și externe, dar în stare de conștiență.

Traficul în zonă a fost complet blocat, urmând ca circulația pe DN 79 A între Sebiș și Ineu să se reia în condiții normale în jurul orei 16,00.

Polițiștii urmează să stabilească în ce condiții a avut loc coliziunea dintre cele două vehicule scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8523 secunde