Accident pe calea ferată! O adolescentă de 17 ani a ajuns la spital

189
Accident pe calea ferată! O adolescentă de 17 ani a ajuns la spital - 1-1585652843.jpg

Articole recomandate

O adolescentă de 17 ani din județul Galați a ajuns în stare gravă la spital după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de tren, se arată într-o informare transmisă, marți, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ), transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 242A, în localitatea Berești, a avut loc un accident, soldat cu rănirea unei persoane. Din verificări a reieșit că un bărbat de 67 ani, din municipiul Galați, a condus autoturismul pe drumul respectiv și la trecerea la nivel cu calea ferată Bârlad - Galați, fără bariere, nu s-a asigurat și nu a oprit, fiind lovit de locomotiva trenului care circula pe ruta Bârlad - Galați.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei minore de 17 ani, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto, cât și mecanicul locomotivei au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în cazul amândurora.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.8115 secunde