Accident pe Autostrada Soarelui, provocat de un șofer PRAF DE BEAT

292

Articole de la același autor

Azi noapte, a avut loc un teribil accident pe Autostrada Soarelui, sensul Constanța - București, protagonist fiind un bărbat de 32 de ani, beat și fără permis.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a condus un autoturism pe A2, dinspre Constanța către București, iar în zona km. 202, pe fondul consumului de alcool, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un ansamblu auto format dintr-o autoutilitară care tracta o semiremorcă, astfel că a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum și a unui pasager, de 39 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul posedă un permis provizoriu eliberat de Marea Britanie, fără drept de circulație pe drumurile din România.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.093 secunde