ACCIDENT MORTAL. Pieton, lovit de mașina Poliției

390
ACCIDENT MORTAL. Pieton, lovit de mașina Poliției - accident-1519149751.jpg

Articole recomandate

Un agent de poliție care a accidentat mortal un pieton, marți, în timp ce se întorcea dintr-o misiune la volanul unei autospeciale de serviciu, este cercetat pentru ucidere din culpă.


'Pe numele conducătorului auto, în vârstă de 37 de ani, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Ancheta a fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, inspectorul principal Mădălin Zamfir.


Conform aceleiași surse, accidentul s-a produs în cursul dimineții pe drumul județean care tranzitează localitatea Mălureni. Șoferul, care conducea o autospecială a Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Argeș, se întorcea din misiune, după ce participase la niște percheziții efectuate într-un dosar de evaziune fiscală.


Din cercetări a reieșit că după ce a trecut un pod, într-o curbă, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, carosabilul fiind acoperit parțial cu zăpadă, iar autospeciala a ajuns pe contrasens, unde a lovit un pieton. Bărbatul de 57 de ani a fost proiectat într-un șanț, fiind lovit în zona abdominală de o țeavă metalică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8974 secunde