Accident mortal pe Autostrada Soarelui. Cum s-a petrecut tragedia

275
Accident mortal pe Autostrada Soarelui. Cum s-a petrecut tragedia - accident477255001560496195-1560602801.jpg

Articole de la același autor

În jurul orei 7.48, un bărbat în vârstă de 65 de ani a condus un autoturism pe autostrada A2, dinspre București către Constanța și ajungând la km. 180+200 m, pe fondul neatenției în conducere, a pătruns pe banda de urgență, unde a intrat in coliziune față-spate cu un autoturism care se afla staționat. 


În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, care la momentul impactului se afla în spatele autoturismului staționat, la portbagaj. 


De asemenea, a rezultat vămătarea corporală ușoară a conducătoarei primului autoturism, o femeie în vârstă de 48 de ani, a pasagerei dreapta față, o femeie de 48 de ani, a pasagerului stânga spate, un bărbat de 41 de ani, toți din primul autoturism, precum și a pasagerei dreapta față din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 69 de ani. 


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 


Atragem atenția conducătorilor auto cu privire la faptul că este interzisă oprirea pe banda de urgență, aceasta fiind destinată autospecialelor aflate în misiune. 


Oprirea pe banda de urgență a autostrăzilor constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 580 și 725 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0058 secunde