ACCIDENT LA CONSTANȚA! Un șofer băut a intrat cu autoturismul într-o mașină de poliție. Victima, un polițist

808
ACCIDENT LA CONSTANȚA! Un șofer băut a intrat cu autoturismul într-o mașină de poliție. Victima, un polițist - img20180221wa0005-1519202902.jpg

Articole de la același autor

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat cu autoturismul într-o mașină de poliție care era oprită pe un bulevard din municipiul Constanța. În urma impactului, un polițist a fost rănit ușor.


xxx


Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Voiteștii de Deal, județul Gorj, conducea un autoturism pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța.

La un moment dat, conducătorul auto a intrat în coliziune cu o mașină de poliție din cadrul Secției 5 Poliție, care staționa deoarece oamenii legii întocmeau un proces verbal de constatare a unei contravenții.

În urma impactului, un agent de poliție a fost rănit ușor.

 "La data de 21 februarie a.c., un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Voiteștii de Deal, județul Gorj, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Constanța, acesta intrând în coliziune cu o autospecială de poliție, din cadrul Secției 5 Poliție, care staționa pe partea dreaptă a carosabilului, în vederea întocmirii unui proces-verbal de constatare a contravenției. În cauză, a fost întocmit dosar penal."



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6421 secunde