Accident la Constanța. TAXI PROIECTAT ÎNTR-UN PANOU PUBLICITAR, după ce un tânăr șofer NU A OPRIT LA STOP

4990
2
Accident la Constanța. TAXI PROIECTAT ÎNTR-UN PANOU PUBLICITAR, după ce un tânăr șofer NU A OPRIT LA STOP - untitled-1495710659.jpg
Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a provocat un accident soldat cu o victimă, pe bulevardul Mamaia. Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 12.30, bărbatul a condus pe strada Bucovinei, iar când a ajuns la intersecția cu bulevardul Mamaia, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire și a intrat în coliziune cu un taxi. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a taximetristului, care a fost proiectat în urma impactului într-un panou publicitar. În cauză a fost întocmit dosar. 

Comentează știrea

jj
25 mai 2017
jj

Sa tot mergi cu un taxi chevrolet AVEO. 1 stea euroncap, nici un airbag..plm

Bechir
25 mai 2017
Contactati-ne

Intr-un local din topraisar de langa politie Bechir a fost lovit de un individ pt Tarmigan cel care a dat 2 declarati false . cunoaste-ti detaliile. Tarmigan era in civil si era de fata. Localul e monitorizat. Am si noi detalii despre dosarul care a fost redeschis cu ajutorul dumneavoastra. Alte magareli. Suna-ti sau lasati un mesaj aici. Putem venii cu dovezi .

Pagina a fost generata in 0.7073 secunde