Accident în lanț, soldat cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

de Cuget Liber Vineri, 24 Ianuarie 2020 139
Patru mașini au fost implicate, vineri, într-un accident la ieșirea din municipiul Vaslui, în urma evenimentului o persoană fiind rănită, transmite Agerpres.

"Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit pe DN 15D, în apropiere de Cișmeaua Moldovencei, pentru asigurarea de măsuri PSI și acordarea îngrijirilor medicale pentru o persoană în urma unui accident rutier. În acest accident au mai fost implicate patru persoane și patru autoturisme, două dintre acestea fiind staționate. În urma acestui eveniment rutier a rezultat o victimă, neîncarcerată, care a fost transportată cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, un autoturism a încercat să vireze spre stânga, iar altul din spate a intrat în depășire, între cele două mașini având loc o acroșare, după care cel de-al doilea autoturism a intrat în două mașini staționate în parcarea unui local din zonă.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc accidentul.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei