ACCIDENT GROAZNIC. Șoferiță spulberată de un TIR, după o depășire riscantă

386
ACCIDENT GROAZNIC. Șoferiță spulberată de un TIR, după o depășire riscantă - 149207307138dd0423-1492089393.jpg

Articole recomandate

Accident teribil de circulație, miercuri seară. O șoferiță și-a pierdut viața și o altă persoană a fost rănită grav, după ce mașina în care se aflau s-a izbit frontal de un autotren. Vinovată de producerea accidentului este femeia, spun polițiștii, care a intrat într-o depășire riscantă. 


Accidentul s-a produs pe drumul care leagă Margina de Coșava, jud. Timiș. Șoferița, în vârstă de 48 de ani, aflată la volanul unui autoturism Ford, a intrat la un moment dat în depășirea unui autocamion fără să se asigure, spun polițiștii. A văzut însă în ultimul moment că din față circula un alt autotren al cărui șofer nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.




Ford-ul s-a izbit violent de mastodont, iar conducătoarea auto, dar și pasagera din dreapta, o tânără în vârstă de 32 de ani, au rămas încarcerate. Cea de la volan și-a pierdut viața pe loc, iar tânăra din dreapta a fost rănită grav. Cele două femei au fost scoase din mașină de pompierii de la descarcerare.


"La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale, o ambulanță SMURD și una SAJ. Din păcate femeia de la volan era decedată, iar cealaltă persoană aflată în autoturism a fost predată echipajelor de ambulanță pentru a fi transportată la spital", a spus Bogdan Mutu, purtătorul de cuvânt al ISU Banat, conform tion.ro.


În urma impactului autoturismul a fost distrus, iar autotrenul a ajuns într-o râpă. Din fericire, șoferul acestuia a scăpat nevătămat. În urma accidentului, traficul pe drumul național 68 a fost blocat complet. Polițiștii de la Rutieră s-au deplasat la fața locului și au început o anchetă pentru a vedea în ce condiții s-a produs accidentul.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5591 secunde