ACCIDENT GROAZNIC de motocicletă! Tânăr ucis pe loc

539
ACCIDENT GROAZNIC de motocicletă! Tânăr ucis pe loc - ss-1585986984.jpg

Articole recomandate

Tragedie în Italia, la Biancavilla, acolo unde, în nopatea de joi spre vineri, un tânăr român a murit pe loc într-un groaznic accident de motocicletă, transmite Observator.

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 22:00, pe viale Europa, în localitatea Biancavilla, provincia Catania, Sicilia. Ionuț Mocanu conducea o motocicletă BMW când, în apropiere de piazza Falcone-Borsellino, a pierdut controlul și s-a izbit puternic de un stâlp. În urma impactului cumplit, motocicleta s-a rupt în două, iar Ionuț a fost aruncat în aer 20 de metri. Tânărul de 19 ani a murit pe loc.

Medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului nu au mai putut decât să declare decesul. "Am primit o veste tragică ieri seară. Suntem alături de familia tânărului, căreia îi vom acorda tot sprijinul cuvenit. În aceste momente deja dificile, regretăm că trebuie să asistăm la pierderea unei vieți atât de tinere. O veste groaznică", a transmis Antonio Bonanno, primarul localității Biancavilla, citat de publicația italiană Biancavilla Oggi.

Ionuț Mocanu, zis și "Giovanni", locuia de câțiva ani în Biancavilla alături de familie și lucra ca muncitor agricol. Era originar din Blăgești, județul Bacău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.427 secunde