Accident grav pe autostradă! Sunt trei victime, după impactul dintre o mașină și un TIR

218
Accident grav pe autostradă! Sunt trei victime, după impactul dintre o mașină și un TIR - accident15926400-1501399685.jpg

Articole recomandate

Doi bărbați și o fată de 14 ani au fost răniți, sâmbătă, într-un accident rutier care s-a produs pe autostrada Sibiu – Orăștie, în zona localității Săcel, pe sensul către Sibiu. Șoferul unui autoturism nu a păstrat distanța și a lovit un TIR care circula în fața sa, fiind proiectat în glisiera mediană, iar traficul este restricționat.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu au anunțat, sâmbătă, că trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs pe autostrada Sibiu – Orăștie, în zona localității Săcel, pe sensul către Sibiu.

La locul acicdentului au fost trimise un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanță SMURD și o autospecială cu apă și spumă, o persoană fiind încarcerată și două rănite, dar în afata autoturismului.

Toate cele trei persoane au fost transportate la spital, conștiente, însă cu politraumatisme. Șoferul mașinii, un bărbat de 32 de ani din județul Timiș, a fost rănit grav, iar o minoră de 14 ani și un bărbat de 41 de ani au fost răniți ușor.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Județene Sibiu au precizat că șoferul unui autoturism nu a păstrat distanța și a intrat în coliziune cu un TIR care circula în fața sa, după care a fost proiectat în glisiera mediană.

Traficul în zonă este restricționat, desfășurându-se pe banda de urgență.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8852 secunde