Accident grav pe Autostrada Soarelui. Un copil de 3 ani a murit

513
1
Accident grav pe Autostrada Soarelui. Un copil de 3 ani a murit - accident-1504281387.jpg
Un copil de trei ani a murit, iar două fetițe, de un an și de șapte ani, precum și părinții acestora au fost răniți, vineri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui.

Ambulanța a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, pe sensul București - Constanța. Persoana care a sunat la 112 a preluat o parte dintre victime și le-a transportat către ieșirea spre Medgidia, la fața locului deplasându-se mai multe ambulanțe.

Fetița de un an suferise un traumatism cranio-cerebral grav, se afla în comă și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. La aceeași unitate medicală a ajuns și o fată de 7 ani, sora celor doi copii, care suferise un traumatism lombar, dar și părinții copiilor. Familia respectivă este din județul Cluj.

Șoferul care a provocat tragicul accident de pe Autostrada Soarelui, în urma căruia și-a pierdut viața un copil, este un preot. Părintele Dragoș Constantin Ane slujește la o biserică din Cluj și se îndrepta spre litoral, în momentul în care s-a întors spre copiii săi, aflați pe bancheta din spate. Secunda de neatenție a fost suficientă pentru producerea tragediei. Autoturismul a ieșit de pe banda 2 de mers și a lovit în plin un TIR care circula pe prima bandă, ricoșând apoi în parapetul care desparte sensurile de mers.

Comentează știrea

Zori Roxana Simona
2 septembrie 2017
oferta

Oferta speciala lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] Zori Roxana Simona Tel. 0751403093

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5626 secunde