Accident grav: O mașină în care se află patru persoane, între care un copil, a căzut în Dunăre

278
Accident grav: O mașină în care se află patru persoane, între care un copil, a căzut în Dunăre - smurd-1507377751.jpg

Articole recomandate

O mașină în care se află patru persoane, între care un copil, a căzut în Dunăre, în județul Caraș-Severin, la această oră fiind mobilizate echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), precum și scafandri.


Potrivit primelor informații transmise de ISU Caraș-Severin, un apel la 112 semnala că în localitatea Coronini un autoturism a părăsit carosabilul și a căzut în Dunăre, iar mai multe forțe din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Serviciului Județean de Ambulanță și Poliției s-au mobilizat la locul evenimentului.

Din datele primite de la una dintre persoanele care se aflau în mașină și care a reușit să ajungă la mal, se pare că în autoturismul căzut în Dunăre se mai află patru persoane - trei adulți și un copil.

În sprijinul echipajelor ISU, vor veni și unelicopter SMURD de la Craiova și un echipaj de scafandri din Mehedinți, a adăugat sursa citată.


Purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin, Andreea Țârlă, a precizat pentru News.ro că la această oră autoturismul a fost localizat și urmează intervenția scafandrilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5987 secunde