Accident grav între Eforii. Trei persoane au fost rănite

407

Articole de la același autor

Un grav accident rutier a avut loc, ieri, pe DN39, între stațiunile Eforie Nord și Sud. Trei autovehicule au fost implicate în accident, iar impactul s-ar fi produs după ce unul dintre autoturisme ar fi pătruns pe contrasens, potrivit rutieriștilor constănțeni.

Două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, o autospecială SMURD și una de descarcerare au intervenit la locul accidentului. Un copil, în vârstă de trei ani, cu traumatism cranio-cerebral, și mama sa, care a suferit un traumatism cranio-cerebral și hematom, au fost preluați de echipajul SMURD.

O altă persoană a rămas încarcerată și a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului pe care-l conducea. Bărbatul a suferit un traumatism la unul dintre picioare, dar și la nivelul bazinului și abdomenului.

Un tânăr, de 20 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DN 39, în afara localității Eforie Sud, dinspre Eforie Sud către Eforie Nord și, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ploaie torențială și carosabil ud, a pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe sensul opus de mers și intrând în coliziune cu 2 autoturisme, acestea fiind conduse de un bărbat, de 42 de ani, din Mangalia, respectiv un bărbat de 40 de ani, din București, spun rutieriștii.

În urma coliziunii, al doilea auto a fost proiectat către dreapta, în afara părții carosabile. A rezultat vătămarea corporală gravă a celui de-al doilea conducător auto, vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față, un bărbat de 40 ani din același auto, precum și vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 39 de ani, și a unui minor, de 3 ani, ambii pasageri spate autoturismul din urmă.

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost oprit câteva zeci de minute, coloanele de mașini întinzându-se pe mai mulți kilometri, pe ambele sensuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4945 secunde