ACCIDENT FEROVIAR / Mecanicii care au murit erau băuți

416
1
ACCIDENT FEROVIAR / Mecanicii care au murit erau băuți - c2g9ntrlmtvhztyznjnhzdqxmjfiywy4-1492665368.jpg

Articole recomandate

Apar primele informații din ancheta privitoare la marfarul deraiat în județul Hunedoara. Medicii legiști au declarat că ambii mecanici care și-au pierdut viața în accident erau băuți, iar cantitatea de alcool consumată era considerabilă, potrivit Digi24.


Rezultatele autopsiei arată că atât mecanicul cât și ajutorul de mecanic din locomotivă ar fi consumat băuturi alcoolice înainte sau în timpul cursei.


Mecanicul ar fi consumat o cantitate redusă de alcool, dar în cazul ajutorului de mecanic valorile alcoolemiei sunt considerabil mai mari. Există surse care vorbesc de o alcoolemie de peste doi la mie. Rămâne de văzut care sunt valorile exacte și în ce condiții ancheta desfășurată în acest caz va fi influențată de rezultatele acestei autopsii.


Procurorii și polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. Ancheta ar putea fi extinsă și pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe căile ferate. Este în derulare în paralel o anchetă a Agenției de Investigații Feroviare și a Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara.


Comentează știrea

kk
20 aprilie 2017
plm

Suntem in Rominica si absolut intotdeauna mortul este vinovat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4196 secunde