Accident de muncă înfiorător! Muncitort preluat cu elicopterul Smurd, după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc

330
Accident de muncă înfiorător! Muncitort preluat cu elicopterul Smurd, după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc - smurd-1502550350.jpg
Elicopterul Smurd a fost solicitat, sâmbătă, pentru preluarea unui muncitor grav rănit, după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc la a cărui reabilitare lucra, potrivit romanialibera.ro.

Potrivit Ambulanței Prahova, medicii au fost solicitați, sâmbătă, în Câmpina, după ce un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a căzut de la etajul 5 în timp ce lucra la izolarea unui bloc.


"Este suspect se traumatism de coloană lombară și în observație cu fractură de bazin", a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanței Prahova, George Duță.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a spus că pentru preluarea victimei a fost solicitat elicopterul SMURD. Poliția Prahova a deschis o anchetă.

"Facem verificări în acest caz, să vedem în ce împrejurări s-a produs evenimentul, dacă aveau contract de muncă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7776 secunde