Accident cu trei mașini! Șase persoane, între care și un copil, sunt rănite

208
Accident cu trei mașini! Șase persoane, între care și un copil, sunt rănite - accidentcuvictimeinzonascolii3tr-1555413237.jpg

Articole recomandate

Șase oameni, printre care și un copil, au fost răniți în urma unui camarambol petrecut în Botoșani. Totul s-a întâmplat din cauza unui șofer care nu a respectat semnul "stop". Primul care a intervenit la locul evenimentului a fost un pompier care trecea prin zonă. Acesta a fost cel care a acordat primul ajutor victimelor. 


Șoferul unei mașini, care circula pe strada Ion Pillat, a pătruns în intersecția cu strada Tudor Vladimirescu, lovind violent un autoturism care circula regulamentar. După impact, autoturismul a fost proiectat într-un camion "Școala", care circula, de asemenea, pe strada Tudor Vladimirescu.

În urma impactului, șase persoane au fost rănite, trei din acestea fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Mavromati. Printre victime este și un copil.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanțe, de pompieri și poliție.

Potrivit reprezentanții ISU Botoșani, citați de stiri.botosani.ro, primul care a intervenit pentru a scoate victimele și pentru a stinge incendiu care tocmai izbucnise la una dintre mașinile avariate a fost slt. Bogdan Cârligeanu, locțiitor al comandantului Detașamentului de Pompieri Botoșani.

"Ofițerul se deplasa spre Trușești pentru a participa la o activitate de instruire cu colegii de la subunitate. A observat coloană de mașini și a coborât să vadă ce se întâmplă. A ajutat victimele și a stins începutul de incendiu. Între timp, colegii chemați în sprijin au ajuns la fața locului", au transmis reprezentanții ISU.


sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4701 secunde