Accident cu patru persoane. Victimele au fost transportate la spital

225
Accident cu patru persoane. Victimele au fost transportate la spital - accidentspectaculospeautostradaa-1597472029.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 45 de ani, din Baia Mare, și-a pierdut viața în urma unui accident produs sâmbătă dimineața în localitatea Uriu din județul Bistrița-Năsăud, iar alte patru persoane, printre care se numără și trei fete minore, au fost rănite, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliție Județean, citat Agerpres.


Accidentul s-a produs în jurul orei 3,30 dimineața, iar în mașină se mai aflau o femeie de 45 de ani și trei fete - de 3, 14 și 17 ani.


Din primele verificări ale polițiștilor, a rezultat că maramureșeanul, care conducea un autoturism pe direcția Bistrița - Cluj, ar fi pierdut controlul asupra volanului, cel mai probabil din cauza oboselii, ar fi acroșat un parapet metalic de pe marginea drumului, după care mașina a fost proiectată pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un camion care tracta o semiremorcă, condus de un tânăr de 27 de ani din județul Cluj.


În urma impactului, șoferul din Baia Mare a decedat, iar femeia și cei trei copii au fost răniți.


Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a informat că fetele de 14 și 17 ani au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Pe drumul spre spital, starea adolescentei de 17 ani s-a agravat, astfel că echipajul medical de la Ambulanță a fost nevoit să o intubeze.


Femeia și fetița de 3 ani au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Dej (județul Cluj).


Șoferul de 27 de ani din Cluj, al cărui camion a ieșit în afara părții carosabile, nu a fost rănit. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Pe parcursul intervenției la locul accidentului, circulația pe DN 17 a fost blocată timp de aproape o oră, iar pentru alte 60 de minute s-a circulat alternativ, pe o bandă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9681 secunde