ACCIDENT CU PATRU MAȘINI IMPLICATE! Cinci persoane au fost rănite

805
ACCIDENT CU PATRU MAȘINI IMPLICATE! Cinci persoane au fost rănite - accidentt08807200-1517676431.jpg

Articole recomandate

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier produs în centrul Capitalei și în care au fost implicate patru autoturisme, între care un taximetru.



Parchetul de pe lângă Tribunalul București și polițiști din cadrul Serviciului Omoruri au preluat cazul accidentului în care au fost implicate patru mașini, la intersecția Calea Griviței - Calea Victoriei.

"În jurul orei 15,00, pe bulevardul Dacia, în apropierea intersecției cu Calea Victoriei, pe sensul de mers dinspre Calea Griviței spre Calea Victoriei, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule. În urma acestui eveniment, mai multe persoane au fost rănite, unele dintre acestea solicitând transportul la spital. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, care, împreună cu polițiștii Brigăzii Rutiere și polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, va stabili toate aspectele și împrejurările producerii acestui eveniment", precizează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Două dintre persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Elias, iar trei la Floreasca.

Accidentul a avut loc pe Calea Victoriei, la intersecția cu bulevardul Dacia, fiind implicate patru autoturisme.

În urma impactului, au fost rănite cinci persoane - trei femei si doi barbați - , care au fost transportate cu ambulanțele la spital, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov. Cei cinci răniți au suferit contuzii și au fost duși la spitalele Floreasca și Elias. La fața locului au fost trimise patru ambulanțe SMURD.

Primele date arată că accidentul a fost provocat de unul dintre șoferi, existând suspiciunea că acesta s-ar fi aflat sub influența alcoolului sau a stupefiantelor, însă nu a putut fi testat la fața locului, fiind foarte agitat. Șoferul s-ar fi certat cu partenera sa, în timp ce conducea.

După ce a lovit două autovehicule, șoferul a coborât din mașină și ar fi încercat să intre într-un taxi. Acesta ar fi spart geamul de la taxi, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3445 secunde