ACCIDENT CU 9 VICTIME! ȘOFERIȚA DE 25 DE ANI, SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

301
ACCIDENT CU 9 VICTIME! ȘOFERIȚA DE 25 DE ANI, SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI - img20180627wa00081-1530182309.jpg

Articole recomandate

Șoferița care a provocat accidentul din localitatea sătmăreană Ciuperceni, nouă persoane ajungând la spital, s-a aflat la volan sub influența băuturilor alcoolice, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Cadina Ținca.



Una dintre persoanele transportate la spital pentru investigații medicale a suferit leziuni grave, iar două au fost rănite ușor.

"Șoferița de 25 de ani a lovit o altă mașină condusă de o femeie de 50 de ani, după care a intrat pe contrasens și în coliziune frontală cu un microbuz. Șoferul microbuzului, de 66 de ani, a fost rănit grav, un pasager din microbuz a fost rănit ușor și o pasageră din prima mașină a fost rănită tot ușor. Șoferița de 25 de ani, care a intrat în ambele mașini, avea 0,66 la mie alcool în aerul expirat. În total au rezultat un rănit grav și doi răniți ușor din cele nouă persoane care au fost transportate la spital pentru investigații", a declarat Cadina Ținca.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a anunțat că în acest caz a fost activat planul roșu de intervenție. Din primele informații a reieșit că au fost nouă răniți. Potrivit IGSU, au fost alertate un echipaj de descarcerare, două echipaje de prim-ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă SMURD și trei echipaje medicale SAJ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7258 secunde