Accident aviatic Sala. După epavă, anchetatorii au găsit și un cadavru

422
Accident aviatic Sala. După epavă, anchetatorii au găsit și un cadavru - zwywmjcxmduxnjgyzjc0ytnjyjrlmwvi-1549287898.jpg

Articole recomandate

Autoritățile au anunțat aseară că au descoperit epava avionului dispărut în urmă cu mai bine de două săptămâni, în care se aflau fotbalistul Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson. Rămășițele avionului Piper Malibu au fost descoperite pe fundul Canalului Mânecii, iar azi cei care se ocupă de investigații au găsit și primul cadavru, scrie digisport.ro


BBC anunță că azi a fost descoperit corpul unuia dintre cei doi care se aflau în aeronavă, fără să îi menționeze însă numele și fără să dea alte detalli.

"Un cadavru a fost găsit în epava avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala. Rămășițele avionului au fost găsite duminică, iar familiile au fost înștiințate. Într-un comunicat, AAIB (Air Accidents Investigation Branch) confirmă că pe fimlare se observă 'un corp în interiorul epavei'.


Sala și pilotul David Ibbotson erau singurii care se aflau la bord.", scriu și cei de la Daily Mirror, care au publicat și prima imagine cu epava aeronavei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4076 secunde