A vrut să scape de polițiști cu fuga! Nu a reușit…

130
A vrut să scape de polițiști cu fuga! Nu a reușit… - ddd-1579607108.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 32 de ani s-a ales cu dosar penal după ce în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 03:30, a vrut să scape de o patrulă a Secției de Poliție Rurală Covasna, aflată pe raza localității Zagon, care voia să îl legitimeze, transmite realitatea.net. Bărbatul se urcase băut la volan și nu a oprit la semnalul polițiștilor, care au pornit în urmărirea lui. Mai mult, și-a abandonat mașina la marginea drumului și a fugit pe câmp, încercând să scape neprins.

"Conducătorul auto nu a oprit la semnalul polițiștilor, astfel s-a procedat la urmărirea sa. Acesta a oprit la marginea drumului pe DJ 121 D, a părăsit autoturismul și a fugit pe câmp. În urma unei urmăriri pedestre, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost prins de către polițiști. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat", au transmis reprezentanții IPJ Covasna.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său, polițiștii au deschis dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
Stire din Eveniment : Accident grav azi-noapte, în Constanța
Pagina a fost generata in 0.4528 secunde